dijous, 10 de juliol del 2008

CELEBREM L'ANIVERSARI A CASA

Ja hem tornat a la Colònia i avui he celebrat l'aniversari a l'escola amb tots els meus amics i després ho hem repetit al pati de casa.













Han vingut els avis, el Pi, la Ra, l'Alexis i la Cristina, la Júlia i la Montse, el Carlikis, la Bruna
amb l'Angela i el Martí, el Jan amb el Sergi i la Montse, ... ja no n'hi cabien més. M'he esverat molt i m'ho he passat molt bé. L'hi he dit a la mare que demà farem una altre festa, i una altre, i
 moltes més.

dilluns, 7 de juliol del 2008

VIENA I EL MEU 3er. ANIVERSARI

Aquest any hem celebrat el meu aniversari i el de la mare a Austria. La raó és que l'Alex i en Bernard s'han casat el mateix dia que jo faig 3 anys i hem decidit de fer un pastís tots junts.
El vol va ser molt xulo, per la finestra de l'avió no feia mes que veure muntanyes i més muntanyes del Canigó. A l'aeroport ens van vindre a rebre la Nina i la Ra, i l'aventura va proseguir amb trens i metro.
El casament l'han celebrat en un castell molt xulo i no paraven d'entrar noies guapes:
- A totes aquestes noies tant guapes les convidaré a un gelat!!!












El pare de la nuvia tot i parlant un idioma que jo no entenc, ha dit a tothom i totdon que avui també celebrem el meu 3er. aniversari. l'Alex, tota guapa, amb un vestit de nuvia m'ha portat un pastís de xocolata i tots els convidats m'han cantat la canço d'aniversari amb molts idiomes diferents. El pare i la mare s'han emocionat.












La resta dels dies, hem passejat per la ciutat, he visitat museus amb molts quadres, marcs i dibuixos i en els parcs  que hem parat els hi he dit als altres nens que jugaven amb mi que han de parlar català

ELS MEUS AMICS I AMIGUES